• Контактирајте нас

  • Страница за наставнике

  • Корисни линкови:

Важно обавештење


Обавештавамо ученике и родитеље да се настава путем ТВ часова завршава 30. маја. Друго полугодиште се за ученике осмог разреда завршава 5. јуна док се за ученике осталих разреда завршава 16. јуна.

Како ће предметни наставници до краја маја дати своје предлоге закључних оцена, у периоду од 1 до 16. јуна тј. од 1 до 5. јуна за ученике осмог разреда, школа ће организовати посебне часове наставе на којима се заинтересованим ученицима пружа могућност да покажу бољи ниво постигнућа из одређене области (тј.да поправе оцене). О намери да похађају посебне часове ученици претходно обавештавају одељенског старешину.

Такође, за ученике осмог разреда ће у периоду до 3 до 15. јуна бити реализовани часови припремне наставе за полагање завршног испита из српског језика, математике, историје, географије, биологије, хемије и физике по следећем распореду.Током часова припремне наставе ученици ће бити подељени у 4 групе, у складу са здравственим препорукама.

У понедељак и уторак (1 и 2. јуна 2020. године) ученици осмог разреда ће радити пробне завршне испите. У понедељак ће ученици у школи преузети тестове из српског језика и комбинованог теста које ће решавати код куће, док ће у уторак решене тестове вратити у школу и у школи решавати тест из математике.

Преузимање тестова ће за ученике 8-1 одељења бити у понедељак (1. јун) од 10 до 11 часова, док ће за ученике 8-2 одељења бити од 11 до 12 часова. У уторак (2. јун) полагање пробног завршног испита из математике почиње у 8 часова, те ученици испред школе морају бити најкасније у 7.30 уз обавезно ношење заштитне маске! Тог дана такође понети и решене тестове из српског језика и комбинованог теста.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s